TEHNIX I MARIJA BISTRICA NASTAVLJAJU SURADNJU: U tijeku su radovi na reciklažnom dvorištu u Tugonici

Općina Marija Bistrica imala je vrlo uspješnu prvu godinu samostalnog gospodarenja otpadom. Naime,  od 1. siječnja 2019. godine komunalno poduzeće Općine Marija Bistrica ”Lijepa Bistrica” počelo je sa samostalnom odvoženjem otpada, a u tome im je uvelike pomogla i tvrtka Tehnix, posebno osiguravanjem kvalitetnog voznog parka.

Upravo zato, nedavno je održan sastanak gradskih vlasti i direktora Tehnixa Đure Horvata na kojem su raspravili neke tekuće, ali i buduće projekte. Tako su posjetili gradilište reciklažnog dvorišta u Tugonici koje će opremiti upravo Tehnix, a otvorenje se očekuje krajem lipnja.

Veseli nas da smo zapravo pomagali prvim ljudima, koji su zaposlili ljude, zaštitili okoliš i stvorili autoritet, koji će sigurno koristiti da sposobni ljudi i dalje budu na važnim komunalnim pozicijama. Drugi dio razgovora bio je vezan za buduću suradnju, a to je kroz izgradnju Reciklažnog dvorišta, kasnije i sortirnice i kompostane i naravno neki drugi projekti koje namjeravamo razviti u gospodarstvu. Tehnix je brend kojim želimo naša znanja i vještine podijeliti s rukovodstvom u Mariji Bistrici, pa nam je drago da smo ovom prilikom našli vremena da budemo gosti u Mariji Bistrici i razgovaramo o budućnosti  – zaključio je Horvat.

Suradnjom je zadovoljan i načelnik Josip Milički te istaknuo kako je prva godina bila odlična, ali da slijede još bolja vremena. – Idemo dalje, u suradnji s našim sada već prijateljem gospodinom Horvatom i vjerujem da ćemo i dalje donositi dobre odluke kada je u pitanju gospodarenje otpadom – zaključio je Milički.

Komentiranje nije dozvoljeno.