O namaČasopis Komunal je strukovno-informativni časopis namijenjen problematici komunalnog gospodarstva, zakonskim aktualnostima te novim tehnologijama i rješenjima u Hrvatskoj i susjednim državama. Donosi novosti o kretanjima na tržištu, poslovnim trendovima te odgovara na relevantna pitanja komunalnog gospodarstva.

Izlazi dvomjesečno u print izdanju, uz objavu elektronskog Newslettera na tjednoj razini. Ciljevi i misija časopisa posve su jasni: povezati sve sudionike u komunalnom gospodarstvu, ubrzati protok informacija, posebno s naglaskom na uključivanje manjih subjekata u aktualna događanja.

Veliki trud uložili smo na poslovima identificiranja izvora koji će nam kontinuirano dostavljati informacije o sektorskim kretanjima. Postoje mnogi segmenti poslovanja u našim tvrtkama koji mogu biti poboljšani. Objavom određenih vijesti želimo potaknuti na razmišljanje i brzo djelovanje.

Teme su vrlo raznolike i prate cikluse u komunalnom sektoru. Teško je količinom i vrstom informacija zadovoljiti sve profesionalne interese naših čitatelja, no naša uređivačka politika otvorena je za sve sugestije i primjedbe u cilju podizanja kvalitete priloga. Jedan od strateških ciljeva je i povezivanje sa srodnim stručnim glasilima u zemljama okruženja te stvaranje mreže glasila koja će biti prozor tvrtkama za tržišta istočne Europe ali i globalnog tržišta.

Sve informacije i materijali mogu se prenijeti i objaviti samo uz pismenu dozvolu Redakcije.