STUDIJSKA POSJETA NIZOZEMSKA-BELGIJA: Atraktivni sadržaji za lokalne čelnike i komunalce!

Časopis Komunal najavljuje održavanje 7. Konferencije o komunalnoj infrastrukturi od 24. do 26. listopada u Bruxellesu, uz studijske posjete Amsterdamu i Rotterdamu.

TKO SUDJELUJE?

Konferencija je namijenjena nadležnim institucijama i donositeljima odluka, komunalnim tvrtkama nadležnim za gospodarenje otpadom, vodoopskrbu i odvodnju, upravljanje i uređivanje grobalja, jedinicama lokalne i regionalne samouprave, dobavljačima tehnologija, konzultantima i odvjetničkim društvima, udrugama, stručnjacima za okolišna pitanja i svima ostalim zainteresiranima za navedena područja komunalnog gospodarstva.

KLJUČNE TEME:

Tematski naglasci konferencije i studijskih posjeta uključuju upravljanje komunalnom infrastrukturom, komunalne projekte i investicije, financiranje i korištenje EU sredstava, upravljanje vodama i grobljima, gospodarenje otpadom, smart cities teme i druge aktualnosti vezane uz komunalni sektor.

STUDIJSKE POSJETE:

Amsterdam: nizozemska prijestolnica važno je poslovno i financijsko središte, a često ga se naziva i gradom kanala, biciklista i pješaka. Karakterizira ga usmjerenost prema održivom gospodarskom razvoju te vrlo visoka kvaliteta života stanovnika. Također, jedno je od najvažnijih turističkih središta zapadne Europe, a zahvaljujući Brexitu sve se više nameće kao novo financijsko središte EU-a.

Rotterdam: drugi po veličini grad u Nizozemskoj i glavna europska luka kroz koju se godišnje ostvari više od 469 milijuna tona prometa. Iako je nakon Drugog svjetskog rata bio ruševina, Rotterdam je u narednim desetljećima u potpunosti obnovljen. Danas je poznat i kao grad inovacija i moderne arhitekture. Zahvaljujući brojnim neboderima, često se naziva i „europskim Manhattanom“.

ITINERAR: 

Cijena putovanja iznosi 1.680 EUR*.

(*U cijenu uključen: let Zagreb-Amsterdam / Bruxelles-Zagreb, transferi i studijske posjete, vlak Amsterdam – Rotterdam / Rotterdam – Bruxelles, smještaj (noćenje s doručkom), konferencijski materijali, kotizacija za sudjelovanje. Navedena cijena iskazana u EUR obračunava se u KN po važećem tečaju na dan fakturiranja. Na cijenu se dodaje PDV u visini 25%)

**Napominjemo i kako su, sukladno aktualnim epidemiološkim mjerama, svi sudionici obvezni imati COVID potvrdu.

Više informacija i prijave: info@komunal.hr

Komentiranje nije dozvoljeno.