NAJAVA: Druga konferencija na temu grobalja i pogrebnih usluga u Puli 20.-21. 11. 2017.

Časopis Komunal, Centar za razvoj i marketing u suradnji s MONTE GIRO d.o.o. organiziraju stručni skup na temu grobalja i pogrebnih usluga. Sveobuhvatna manifestacija kroz dva dana ponudit će stručna predavanja s povijesnim, kulturološkim i antopologijskim temama s jedne te primjene prostorno-planskih, arhitektonskih i tehnoloških rješenja u upravljanju grobljima s druge strane.

Važan dio programa odnosi se na financiranje projekata iz EU fondova i turističku valorizaciju grobljanske baštine.  Konferencija je jedinstvena prilika za razmjenu iskustava i mišljenja sudionika iz pružatelja pogrebnih usluga, komunalnih tvrtki, jedinica lokalne i regionalne samouprave, državnih i među­narodnih institucija, nevladinih udruga, dobavljača tehnologija te svih ostalih uključenih u pogrebne usluge i očuvanje kulturne baštine.

Tijekom intenzivnih rasprava, predavanja, radio­nica, panel diskusija i predstavljanja najboljih praksi u hotelu Park Plaza Histria predstavit će se aktualne teme povezane s održavanjem grobalja, hortikulturom i projektima spomeničke obnove te primjene sofisticiranih informatičkih rješenja po­vezanih s djelatnostima turističkih ruta i općenitog upravljanja gro­bljima. Više informacija i prijave na: info@komunal.hr

www.communal-municipal.com/groblja/

PREUZMITE LETAK OVDJE!   PRIJAVITE SE!   NEWSLETTER

Komentiranje nije dozvoljeno.