LIBUSOFT CICOM RADI PUNOM SNAGOM: Javite se za stručne i profesionalne usluge

Uvažavajući preporuke i službene odredbe uvedene od početka pojave koronavirusa u Hrvatskoj, LIBUSOFT CICOM pravovremeno, kontinuirano i odgovorno poduzima sve mjere s ciljem suzbijanja širenja zaraze, ali i održavanja kontinuiteta poslovanja svojih korisnika i same tvrtke.

Ova izvanredna situacija nametnula je svima neočekivane i sasvim nove izazove za koje je potrebno svakodnevno iznalaziti nova rješenja. U tome je LC oduvijek bio izvrstan jer tvrtka je nastala i stasala upravo u vremenima najvećih izazova i svoje iskustvo i znanje uvijek gradila na njima.

Kao i prethodnih 28 godina, LC i sad funkcionira u punom opsegu za sve korisnike. Na raspolaganju su sva tehničko-tehnološka rješenja kako bi pružili podršku i osigurali nesmetan rad na LC SPI sustavu. Bilo kakvo pitanje ili zahtjev djelatnici LC-a zaprimit će i pomoći savjetom, uputom ili objašnjenjem, kao što su i do sada radili, kako bi svi korisnici brzo i efikasno izvršili svoj radni proces.

Nove odredbe kao i sve druge zakonske obveze i novosti koje se odnose na poslovanje LC korisnika stručnjaci LC-a aktivno prate i sve informacije pripremaju za svoje korisnike u najkraćem vremenu.

Suradnja s korisnicima i partnerima uvijek je bila uporište uspješnog poslovanja pa LC i dalje ulaže sve napore kako bi i dalje pružali profesionalne i stručne usluge najviše moguće kvalitete.

 

Komentiranje nije dozvoljeno.