INVESTICIJE I IZVOZ NE SMIJU STATI!: Pridružite nam se na Zagreb Invest & Export konferenciji

U zagrebačkom hotelu Westin 21. srpnja (utorak) održat će se ZAGREB INVEST & EXPORT 2020 konferencija. Sasvim je jasno kako je kriza uzrokovana Covidom-19 iz temelja izmijenila dosadašnje poslovanje te da nam prijeti teška gospodarska kriza. Konferencija se održava u cilju pronalaska odgovarajućih rješenja i uslijed potrebe za upoznavanjem s budućim izvoznim i ulagačkim politikama jer će, sudeći prema izjavama mnogobrojnih stručnjaka, bez ulaganja biti nemoguće zadržati pozicije na svjetskim tržištima.

Glavna tema konferencije „Utjecaj korona krize na izvoz i ulaganja“ okupit će u hotelu Westin ključne predstavnike hrvatske industrije, institucija, financijskog, transportnog i logističkog sektora, kao i predstavnike europskih institucija i nadležnih tijela.

Konferencija će poslužiti kao platforma za uspostavu još intenzivnije komunikacije svih tržišnih dionika, a u cilju poboljšanja protoka aktualnih informacija, koje su kod gospodarstvenika trenutačno prijeko potrebne.

Glavne teme uključuju predviđanja za oporavak svjetskog tržišta, EU sredstva za pokretanje gospodarstva, mogućnosti za financiranje ulagačkih projekata, pokretanje i poboljšanje transporta i logistike, kao i analizu postojeće svjetske i domaće ulagačke klime, primjere najboljih praksi, pregled iskustva i dojmova stranih ulagača te predstavljanje specifičnih interesa ulagača.

Više informacija i prijave: www.inninvest.eu

Komentiranje nije dozvoljeno.