INDIJSKI VELEPOSLANIK U POSJETI TEHNIXU: Tehnixove tehnologije mogle bi se koristiti drugoj najmnogoljudnijoj zemlji na svijetu

Razvojem novih MO-BO-TO tehnologija u kompaniji Tehnix stvorili su veliki interes globalnog tržišta za kupnju postrojenja industrijske reciklaže otpada, pa je tako indijski veleposlanik Nj. E. g. Raj Kumar Srivastava posjetio Tehnix kako bi dogovorili povezivanje s indijskim gradovima i tvrtkama.

Indijski veleposlanik je naglasio kako je otpad najveći komunalni problem u Indiji jer zagađuje velike prostore i podzemne vode te stvara veliki smrad i opasnost od požara. Upravo zato, posjetio je Tehnix kako bi se upoznao s tehnologijama za reciklažu, ali i specijalnim vozilima sa sakupljanje otpada, koji su moguće rješenje za brojne indijske probleme u gospodarenju otpadom.

Osim toga, druga važna tema sastanka bila je isporuka uređaja za pročišćavanje otpadnih voda te nabavka Tehnix tehnologije za proizvodnju takvih uređaja u njihovoj industriji. Veleposlanik je u pratnji direktora Đure Horvata posjetio i razgledao dio tvornice specijalizirane za proizvodnju eko opreme, a dogovoren je i nastavak intenzivne suradnje s predstavnicima indijskih gradova i industrije koji bi posjetili Tehnix već u lipnju iduće godine.

Komentiranje nije dozvoljeno.