eSPI OLAKŠAVA POSLOVANJE: Libusoft Cicom omogućava pristup LC programima i podacima s bilo kojeg računala

Libusoft Cicom u svojoj ponudi IT rješenja za JLS i komunalne tvrtke nudi eSPI – sustav poslovnih informacija na virtualnom poslužitelju. eSPI predstavlja uslugu kojom je omogućeno korištenje i rad u LC aplikacijama koje su, kao i podaci, smještene na poslužiteljima koje održava LC. Korisnici usluge eSPI nisu ovisni o radu na jednom računalu, već im je omogućen pristup LC programima i podacima s bilo kojeg računala koje ima pristup internetu.

Pristup LC programima se odvija putem interneta, te ne zahtijeva prethodnu instalaciju. LC omogućava korištenje eSPI usluge bez vremenskog dnevnog ograničenja s bilo kojeg računala koje zadovoljava tehničke uvjete.

Korisnici usluge eSPI su oslobođeni nabave odgovarajućeg poslužitelja (servera) i njegove nadogradnje. Sam poslužitelj se nalazi u LC data centru gdje mu je osigurano stalno napajanje, pristup internetu, te svi drugi uvjeti potrebni za nesmetan rad, kao i nadogradnja svih potrebnih tehničkih komponenti te jedan dnevni back up podataka s odmakom od 5 dana.

Za korisnike ove usluge osiguran je prostor za podatke, te briga i održavanje baze podataka s redovitim nadogradnjama na posljednju definiciju sistemskog softvera. Podaci su zaštićeni antivirusnom aplikacijom koja se svakodnevno nadograđuje novim virusnim definicijama.

Inače, LC je ovih dana najavio eSPI 3.0, koji uskoro stiže svim korisnicima njihovog eSPI cloud rješenja. „Važno nam je da za naše korisnike uvijek osiguramo najbolja rješenja i koristimo najnovije tehnologije pa je prelazak na novu infrastrukturu predviđen za sve LC eSPI korisnike bez troškova“, poručili su iz Libusofta te najavili kako će nova verzija stići do svih korisnika eSPI cloud rješenja u najkraćem roku.

Komentiranje nije dozvoljeno.