Vode 2018 u Zagrebu: Zanimljiv i sadržajan program za mnogobrojne sudionike

Po treći put sektor vodno-komunalnog gospodarstva okuplja se u Zagrebu s ciljem rasprave o aktualnim događajima i trendovima u vodnom gospodarstvu. U ponedjeljak 2.7. konferenciju otvara državni tajnik u Ministarstvu zaštite okoliša i energetike dr.sc. Mario Šiljeg. Sam naziv Voda-najvrjedniji resurs budućnosti šalje jasnu poruku o važnosti ovog resursa kojim struka želi gospodariti na što učinkovitiji i održiviji način.

Prošle godine skup je okupio preko 250 stručnjaka, a zanimljivi sadržaji i dinamičan program upotpunjuju studijske posjete. Raspon tema uključuje praktična pitanja projektiranja, javne nabave, ali i raspravu o EU fondovima uz sudjelovanje saborskih zastupnika, predstavnika ministarstava, Hrvatskih voda i komunalnih tvrtki.

 Već je zabilježen dobar odaziv isporučitelja vodnih usluga, nadležnih institucija, dobavljača i distributera opreme te okolišnih stručnjaka. Sve to potvrđuje kako je tema vodnih usluga visoko na ljestvici prioriteta, ne samo EU administracije nego i lokalnih aktera u Hrvatskoj, koji ubrzano rade na dostizanju ciljeva europskih direktiva. Prijave i više informacija na: info@komunal.hr ili +385 1 6329 112. LETAK | VIDEO

Komentiranje nije dozvoljeno.