4. konferencija o komunalnoj infrastrukturi održat će se u Bruxellesu 30. i 31.01.2018!

Dobra iskustva organizacije konferencije o komunalnoj infrastrukturi u Bruxellesu koja se odvija četvrtu godinu za redom, ovaj će se puta upotpuniti dodatnim aktualnim temama i studijskim posjetama.

Komunalna poduzeća, jedinice lokalne i regionalne samouprave, državna i međunarodna tijela, projektanti i drugi relevantni sudionici i predavači će 30.-31.1.2018. sudjelovati na ovoj dvodnevnoj konferenciji te dati doprinos u kreiranju sektorskih politika.

Dio delegacije će 29.1. ciljano posjetiti London gdje će se upriličiti posjete komunalnoj infrastrukturi i R&D institucijama.

Inovacije u sektoru upravljanja vodama i otpadom mogu dovesti do razvojnog skoka, zbog čega je važno upoznati se s planovima poticanja budućih investicija stoga se glavna tema odnosi na „Investicije i inovacije u komunalnom gospodarstvu“. Domaćin u Europskom parlamentu u Bruxellesu je Ivana Maletić, dok su već potvrđeni vrlo važni predavači Lambert van Nistelrooij i Jan Olbrycht iz Europskog parlamenta, te Karen Dalgaard Sanning i Robert Schröder iz Europske komisije.

U okviru konferencije održat će se i studijske posjete u Bruxellesu, uključujući energanu na otpad, postrojenje za obradu otpadnih voda, smart cityju Bella Vita te krematoriju Champ de Court.

INFO LETAK I PRIJAVNICA

ITINERAR

Više na: www.communal-municipal.com/brussels/

Komentiranje nije dozvoljeno.