ZAGREBAČKI HOLDING I EU PROJEKTI: Čistoća je partner na projektu ZEEWaste4EU

Zagrebački holding d.o.o. – podružnica Čistoća, stručni je partner na projektu ZEEWaste4EU na kojem sudjeluju i partneri iz Rumunjske, Italije, Estonije i Srbije, dok je prvi sastanak u sklopu projekta održan prije proteklih praznika. Riječ je o projektu čiji je cilj potaknuti i stvoriti svijest o važnosti prevencije i smanjenja otpada od hrane, te promicanje obrazovanja svih interesnih skupina vezanih za održivo gospodarenje otpadom i podizanje svijesti o potrošnji hrane u kućanstvu.
Projekt je sufinanciran EU sredstvima u sklopu programa Erasmus+ (KA220 – Cooperation partnerships in higher education), a ukupan budžet projekta je 2,8 milijuna kuna.
Koordinator projekta je Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, a Zagrebački holding d.o.o. – podružnica Čistoća sudjeluje kao stručni partner. Projekt je službeno započeo u studenome ove godine i traje do kraja 2024., te je svojevrsni nastavak prijašnjeg Erasmus+ projekta „Waste Education Initiative“ na kojem je od 2017. do 2020. na kojem je također sudjelovala podružnica Čistoća.

Komentiranje nije dozvoljeno.