TRI DANA DO KONFERENCIJE: Ministar Butković otvara konferenciju o održivom korištenju dobara i koncesijama

Do konferencije „Lokalni resursi i koncesije“ ostala su samo tri dana. Konferenciju će otvoriti ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, a sudjelovat će i predstavnici Europskog parlamenta, Sabora te brojni predstavnici županija, gradova i općina. Partneri konferencije su Udruga gradova u RH, Hrvatska zajednica općina, Hrvatska zajednica županija i Grad Zagreb, a zasada je potvrđeno i sudjelovanje europarlamentaraca Tomislava Sokola, Sunčane Glavak i Valtera Flega.

Ključne teme bit će odgovorno korištenje prirodnih dobara (vode, šume, rude, poljoprivredna zemljišta, energenti…) te izdavanje najrazličitijih vrsta koncesija, a raspravljat će se i o resursnoj učinkovitosti, kružnom gospodarstvu, jačanju domaće nabave sirovina, smanjivanju osjetljivosti na tržišne poremećaje i brojnim drugim temama.

Napominjemo i kako će se konferencija održati sukladno svim epidemiološkim preporukama kako bismo omogućili maksimalnu sigurnost svih sudionika (razmak, obveza nošenja maski, dezinfekcija). Prijave: info@komunal.hr

Komentiranje nije dozvoljeno.