SREDIŠNJI SKUP GROBLJANSKOG SEKTORA: Manje od dva tjedna do Cemetery konferencije u Zagrebu!

Nakon pet uspješnih izdanja diljem Hrvatske (Dubrovnik, Pula, Zadar, Osijek), ali i u inozemstvu (Venecija), Cemetery konferencija ovaj se put održava u Zagrebu (19.06., hotel Westin). Ključni cilj Cemetery konferencije je potaknuti intenzivniju suradnju i komunikaciju komunalnih tvrtki, institucija te donositelja odluka i akademske zajednice s ciljem veće promocije te kulturne i turističke valorizacije grobalja kao specifičnog dijela komunalnih usluga, a ujedno i riznice povijesnog identiteta.

Osim problema obnove domaćih grobalja i dostizanja standarda primjerenog EU, govorit će se i o položaju grobalja u okruženju korona krize, brendiranju i uklapanju grobalja u prostorno-urbanističke cjeline, hortikulturi i projektima spomeničke obnove, kao i o primjeni informatičkih rješenja.

Očekuje se dolazak predstavnika pružatelja pogrebnih usluga, komunalnih tvrtki, jedinica lokalne i regionalne samouprave, državnih i međunarodnih institucija, nevladinih udruga, dobavljača tehnologija te svih ostalih uključenih u pogrebne usluge i očuvanje kulturne baštine. Dinamičan program uključivat će prezentacije, panel rasprave i razgovore s povodom što je odlična prilika za razmjenu iskustva i mišljenja te predstavljanje primjera dobrih praksi.

Više informacija i prijave na: info@komunal.hr

Komentiranje nije dozvoljeno.