SAD, KANADA I KUBA: Studijsko putovanje za lokalne čelnike i komunalni sektor!

Časopis Komunal sa zadovoljstvom najavljuje svoje prvo prekooceansko studijsko putovanje namijenjeno predstavnicima JLS i komunalnog sektora. Od 19. do 29. kolovoza sudionici će imati priliku posjetiti SAD, Kanadu i Kubu te se kroz sadržajan itinerar upoznati s američkim specifičnostima upravljanja komunalnom infrastrukturom i javnim sektorom.

SAD i Kanada gospodarski su najsnažnije zemlje zapadne hemisfere, predvodnice industrijskog razvoja, financijske i investicijske meke te članice G7 skupine. S druge strane, Kuba je po mnogočemu specifična država Srednje Amerike. Unatrag nekoliko godina bilježi sve masovniji turizam, ali unatoč tome, većina stanovništva živi u siromaštvu. Prva je to komunistička država na zapadnoj polutci, a gospodarsko otvaranje tek je u povojima.

Sudionike očekuje dinamičan program koji uključuje niz sastanaka s predstavnicima američkih, kanadskih i kubanskih institucija i organizacija te predstavnicima hrvatske dijaspore, veleposlanstava i konzulata, ali i obilazak komunalne infrastrukture s ciljem prijenosa znanja i iskustava u ciljanim područjima.

Za više informacija i prijave, slobodno nas kontaktirajte na e-mail: info@komunal.hr ili telefon: +385 1 6329 111. 

Komentiranje nije dozvoljeno.