REZERVIRAJTE MJESTO NA STUDIJSKOJ POSJETI PARIZU I BRUXELLESU: Bogat, sadržajan i zanimljiv program

6. konferencija o komunalnoj infrastrukturi u Bruxellesu održava se krajem siječnja, točnije 28.01.2020, a prethodi joj sadržajna studijska posjeta Parizu 26. i 27. siječnja kad će se posjetiti niz komunalnih objekata i relevantni komunalni subjekti. Konferencija je namijenjena komunalnim poduzećima, jedinicama lokalne i regionalne samouprave, državnim i vladinim tijelima, projektantima i drugim sektorskim dionicima.

Green Deal – novi razvojni okvir Europske komisije predstavlja središnju konferencijsku temu, a brojni sadržaji poput predavanja, intervjua ili panel rasprave održat će se utorak 28.01. u hotelu THON EU, u središtu briselske europske četvrti te u Europskom parlamentu. Čelnicima JLS-a te direktorima komunalnih tvrtki iz zemalja JIE predstavit će se ažurne informacije o važećim europskim politikama u zaštiti okoliša, poput kružne ekonomije, Smart Cities rješenja, klimatskih promjena i smanjenja emisija CO2, dok se posebna tema odnosi na održivu komunalnu infrastrukturu.

Već tradicionalno zanimljiva je tema veće povlačenje sredstava iz EU fondova, a ove godine već je istaknut interes sudionika za temu izgradnje i obnove grobljanske i kulturno-turističke infrastrukture.

Prijave su otvorene. Za više informacija kontaktirajte – Časopis Komunal, info@komunal.hr  +385 1 6329 111

Komentiranje nije dozvoljeno.