PRIPREME ZA NOVI SUSTAV GOSPODARENJA OTPADOM: Čistoća otvorila poziv za prodaju specijaliziranih vrećica za komunalni otpad

Zagrebačka Čistoća objavila je poziv za zainteresirane trgovce na iskaz interesa za skladištenje, distribuciju i prodaju standardiziranih vrećica za miješani komunalni otpad na njihovim prodajnim mjestima na području grada Zagreba.

Od trgovačkih su se lanaca javnom pozivu do sada odazvali Konzum, Spar, Tisak, iNovine, Tekstilpromet, Top Start i Vrutak, što čini više od 450 prodajnih mjesta na području grada Zagreba. Holding poziva i ostale trgovačke lance i trgovce da se uključe, kako bi svakom Zagrepčaninu vrećice bile lako dostupne. Poziv je trajno otvoren.

Foto: Čistoća Zagreb

Sukladno Odluci o načinu pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada na području Grada Zagreba, Zagrebački holding d.o.o. podružnica Čistoća, kao davatelj javne usluge sakupljanja komunalnog otpada dužna je, između ostalog, za korisnike javne usluge, u trgovinama, kioscima i specijalnim automat-boksovima za prodaju vrećica, osigurati raspoloživost standardiziranih vrećica za miješani komunalni otpad volumena 10 litara, 20 litara i 40 litara.

Naknada trgovca za skladištenje, distribuciju i prodaju standardiziranih vrećica za miješani komunalni otpad je fiksna i iznosi 3,7% neto cijene pojedinih paketa standardiziranih vrećica za miješani komunalni otpad, te uključuje logističku naknadu, naknadu za pozicioniranje te informiranje kupaca o raspoloživosti standardiziranih vrećica za miješani komunalni otpad.

Zainteresirani trgovci svoj interes za skladištenje, distribuciju i prodaju standardiziranih vrećica za miješani komunalni otpad mogu iskazati na adresu e-pošte: cistocanabava@zgh.hr. Javni poziv objavljen je na poveznici mrežne stranice Podružnice Čistoće: https://www.cistoca.hr/info-centar/natjecaji-1229/1229

 

Komentiranje nije dozvoljeno.