NEMA VIŠE ODLAGANJA GLOMAZNOG OTPADA ISPRED OBJEKATA: Zagrepčani od danas moraju dogovoriti termin odvoza

Nakon što je nakon razornog potresa građanima Zagreba bilo dozvoljeno glomazni otpad iznositi ispred svojih objekata, od danas se on ponovno odvozi planski, odnosno građani moraju naručiti odvoz putem obrasca izravno od Čistoće. Riječ je o obrascu kojeg su zaprimili na kućne adrese početkom godine.

Zahtjevi za odvozom glomaznog otpada zaprimaju se na adresu Zagrebački holding d.o.o. podružnica Čistoća, Radnička cesta 82, 10 000 Zagreb, na mail adresu: cistoca.glomazno@zgh.hr, ispunjavanjem e-Zahtjeva na internet adresi www.cistoca.hr ili u izravnom kontaktu na brojeve telefona 01/ 6146-555 i 01/ 6146-565 u vremenu od 7 do 20 sati – poručuju iz Čistoće i nadodaju kako će nakon zaprimanja zahtjeva građani u najkraćem mogućem roku dobiti termin odvoza.

Ističemo kako građani i dalje mogu, tijekom cijele godine, svoj glomazni otpad besplatno odložiti na jedno od naših reciklažnih dvorišta i mobilnih reciklažnih dvorišta. Pazimo zajedno na čistoću našeg Zagreba i još jednom molimo da se glomazni otpad iznosi u individualno dogovorenom terminu – podsjetili su iz Čistoće.

Komentiranje nije dozvoljeno.