NAJAVA ZANIMLJIVIH WEBINARA: Libusoft Cicom ažurira znanja komunalnih društava i JLS o e-računima i prisilnoj naplati!

Libustoft Cicom, jedan od tržišnih lidera u izradi informatičkih rješenja za javne korisnike i komunalna poduzeća nastavlja s održavanjem zanimljivih webinara koji će se održati narednih dana s aktualnim temama.

Sutra, 26.05.2020. u 10 sati počinje webinar na temu „eRačun i nove funkcionalnosti u SPI sustavu“ s naglaskom na digitalizaciju uredskih procesa, potrebu kontinuiranog unaprjeđivanja već uspostavljenih procesa te novosti kod slanja i zaprimanja e-računa.

Drugi webinar na temu „Prisilna naplata u doba korone“ održat će se u četvrtak 28.05.2020., također s početkom u 10 sati. Predviđen je naglasak na teme zastare i otpisa postojećih i starih potraživanja u skladu s odredbama važećeg Općeg poreznog zakona, kao i predstavljanje, utjecaj i odgovarajuća primjena novih zakonskih odredbi u području prisilne naplate javnih davanja u nadležnosti JLS. Također, bit će govora o utjecaju oslobađanja od obveze javnih davanja na evidentiranje i posljedičnu prisilnu naplatu prihoda te kratki osvrt na obvezu naplate naknade za uređenje voda.

Uz zanimljive predavače i aktualne teme na web stranici https://www.spi.hr/ možete saznati i ostale informacije vezane uz prijavu na webinare te uz cjelokupnu ponudu tvrtke.

Komentiranje nije dozvoljeno.