LJUBUŠKI PROSLAVIO DAN GRADA: Jedan od glavnih prioriteta su privatne investicije

Na svečanoj sjednici Gradskog vijeća gradonačelnik Vedran Markotić, gradski vijećnici i visoki uzvanici osvrnuli su se na proteklu godinu, ali i planove u narednom periodu.

Gradonačelnik Markotić u svom govoru je rekao da se bez obzira na pandemiju Ljubuški razvija dobrim tempom te naglasio kako je primarni cilj u idućem razdoblju jačanje gospodarstva.

„Tijelo javne uprave kojem sam ja na čelu kao i sva javna poduzeća i ustanove grada Ljubuškog moraju biti efikasniji, djelovati brže i biti na usluzi gospodarstvenicima i svim žiteljima. To će osobno meni biti najveći izazov i misija u idućem razdoblju“, rekao je gradonačelnik Ljubuškog i dodao kako u ovoj godini planiraju realizaciju mnogobrojnih projekata, posebice onih infrastrukturnih.

Sjednici su nazočili i dužnosnici HDZ-a BiH predvođeni predsjednikom HDZ-a BiH i predsjedateljem Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Draganom Čovićem i ministrom Tonijem Kraljevićem te brojni gosti i uzvanici iz BiH i Republike Hrvatske. Na kraju sjednice dodijeljena su priznanja osobama i tvrtkama za 2020. godinu, a koje su pridonijele boljem životu na području Ljubuškog.

Komentiranje nije dozvoljeno.