LIBUSOFT CICOM ORGANIZIRA SEMINAR: „Procjena vrijednosti nekretnina i naknada za izvlaštenja 2020.“

Pod pokroviteljstvom Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja te u organizaciji tvrtke Libusoft Cicom, Hrvatske zajednice županija i Udruge Gradova, u petak, 27. ožujka 2020. u Hotelu Panorama Zagreb od 9:30 do 16 sati održat će se specijalistički seminar „Procjena vrijednosti nekretnina i naknada za izvlaštenja“.

Osim primjene Zakona o procjeni vrijednosti nekretnina (NN 78/15) i pripadajućih Pravilnika bit će obrađene i druge relevantne teme. U praksi se pokazalo kako postoji cijeli niz izazova koji se javljaju u provedbi Zakona o izvlaštenju, a posebno u segmentu određivanja visine naknade pa će na seminaru biti predstavljene odredbe i novine iz Zakona o izvlaštenju i određivanju naknade (NN 74/14, 69/17, 98/19).

Seminar je namijenjen povjerenstvima i stručnim službama za procjenu vrijednosti nekretnina županija i velikih gradova, zaposlenicima bivših Ureda državne uprave u županijama nadležnim za postupke izvlaštenja (službe za gospodarstvo i imovinsko-pravne poslove), koji su sada u županijama te ostalim zainteresiranim sudionicima koji se bave procjenama vrijednosti nekretnina i naknadama za izvlaštenja (procjenitelji, vještaci, odvjetnici, agenti u prometu nekretnina i dr.).

Više informacija: www.spi.hr

Komentiranje nije dozvoljeno.