LAST CALL: Osigurajte svoje mjesto na Adriatic Cemetery Days konferenciji

Nakon Dubrovnika, Pule i Zadra, ovogodišnja konferencija Adriatic Cemetery Days održat će se od 17. do 19. studenog u Veneciji – svjetski poznatoj turističkoj lokaciji. Pod krovnim nazivom „Karakteristike i specifičnosti grobljanske arhitekture na Mediteranu“, sudionici će imati priliku sudjelovati u brojnim plenarnim predavanjima, panel raspravama, prezentacijama te raznolikim studijskim posjetama.

Očekuje se okupljanje velikog broja sudionika iz područja pružatelja pogrebnih usluga, komunalnih tvrtki, jedinica lokalne i regionalne samouprave, državnih i međunarodnih institucija, nevladinih udruga, dobavljače tehnologija te svih ostalih uključenih u pogrebne usluge i očuvanje kulturne baštine na Mediteranu.

Govorit će se o nizu sektorskih pitanja, a neke od tema su financiranje kulturnih i turističkih projekata iz EU fondova, izgradnja krematorija, uklapanje povijesnih grobalja u prostorno-urbanističke cjeline, primjena sofisticiranih informatičkih rješenja te talijanska iskustva u području rezanja  oblikovanja kamena i nadgrobnih spomenika.

Studijske posjete uključuju Padovu, Conegliano, Treviso, otoke Murano, S. Giorgio Maggiore i San Michele te druge zanimljive lokacije u okolici Venecije.

Svoje mjesto rezervirajte putem faksa: +385 1 6329 114 ili maila: info@komunal.hr.

Komentiranje nije dozvoljeno.