FZOEU OBJAVIO NOVI NATJEČAJ: 100 milijuna kuna za sustav korištenja obnovljivih izvora energija

Objavljen je Javni poziv sufinanciranja sustava za korištenje obnovljivih izvora energije vrijedan 100 milijuna kuna. S obzirom na veliki interes, zaprimanje prijava je premješteno s 31. ožujka na 12. travanj od 9 sati.

Prijaviti se mogu jedinice regionalne i lokalne samouprave, tijela državne uprave, ostale proračunske i izvanproračunske korisnike, ustanove, zadruge, trgovačka društva, obrtnike, obiteljska poljoprivredna gospodarstva, privatne iznajmljivače, te samostalne djelatnosti i ostali pravne subjekte, osim udruga. Poziv je otvoren i za suvlasnike višestambenih zgrada putem upravitelja i vjerske zajednice, ali važno je da se sustav ugrađuje na građevinu koja nije oštećena u potresu.

Korisnici mogu dobiti sredstva za ugradnju sustava, ali i za izradu glavnog projekta. Uspješnom prijavom moći će se osigurati najviše 1,4 milijuna kuna za svakog pojedinog pošiljatelja, a sufinancira se i provedba stručnog nadzora kako bi se kvaliteta postavljanja i odrađivanja projekta provela na ispravan način.

Za prijavu je potrebno pripremiti svu traženu dokumentaciju i snimiti ju na prijenosni uređaj, te ju poslati preporučenom poštom ili osobno dostaviti u prijamni ured Fonda od 12. travnja od 9 sati.

Više informacija i dokumentaciju koja vam je potrebna pronađite na FZOEU web stranici.

Komentiranje nije dozvoljeno.