DJELATNICI ZAGREBPARKINGA NA E-BICIKLIMA: ZG Holding se okreće zelenoj mobilnosti

Podružnica Zagrebparking nabavila je 15 električnih bicikala za svoje zaposlenike vrijedne 157.000 KN, a projekt je podržao i FZOEU te odobrio sufinanciranje nabave u iznosu od 63.000 KN bespovratnih sredstava u sklopu Javnog poziva za sufinanciranje nabave energetski učinkovitih vozila pravnim osobama.

Uvođenje električnih bicikala omogućit će podružnici Zagrebparking bolju mobilnost u užim gradskim jezgrama te optimizirati efikasnost jer se osigurava postupno smanjenje broja vozila na fosilna goriva. Također, električna vozila pridonijet će smanjenju korištenja službenih automobila i očuvanju okoliša – poručili su iz Zagrebparkinga.

Uz osiguravanje besplatnih parkirališnih mjesta za bicikle, parkirališnih mjesta za vlasnike hibridnih vozila s  osiguranom povlaštenom cijenom parkiranja, besplatne punionice za električna vozila, ekološku LED rasvjetu, “zeleni otok” za selektivno prikupljanje stakla, papira i plastike, “pametnu” klupu koja je postavljena na platou garaže Tuškanac, dva električna vozila osigurana za terenske aktivnosti radnika – podružnica Zagrebparking sada se može pohvaliti i korištenjem električnih bicikala u radu svojih zaposlenika.

Komentiranje nije dozvoljeno.