B2B SUSRETI S ULAGAČIMA U FRANKFURTU I BRUXELLESU: Predstavljanje poslovnih zona i ulagačkih projekata

Posljednjih nekoliko godina RH postaje sve zanimljivija ulagačka destinacija, čemu, osim privlačne geostrateške pozicije, pridonosi i državni program poticaja te općenito jačanje poduzetničke infrastrukture. Nedavna konferencija Zagreb Invest ukazala je na sve prednosti, ali i određene izazove s kojima se suočavaju industrijske zone te nositelji projekata u potrazi za investitorima.

U cilju daljnje promocije RH kao investicijske destinacije, potrebno je kontinuirano i aktivno privlačenje investitora što je jedan od glavnih razloga organizacije B2B susreta s ulagačima koji će se održati u Frankfurtu (ponedjeljak, 25.10.) i Bruxellesu (utorak, 26.10.), a sudionici će dobiti priliku:

– Predstaviti poslovne zone i ulagačke projekte

– Informirati strane ulagače o državnom programu poticaja i drugih beneficija

– Uspostaviti izravne kontakte s potencijalnim ulagačima

– Razmijeniti informacije o poslovnim prilikama i međusobnim interesima

 

Preliminarni raspored putovanja:

Ponedjeljak, 25.10. / FRANKFURT

Let iz Zagreba u 7 sati

Konferencija u zračnoj luci Fraport (prezentacija projekata i B2B susreti s ulagačima)

Polazak za Bruxelles u 16.00 sati (vlak)

Noćenje u Bruxellesu, hotel s 4 zvjezdice

 

Utorak, 26.10. / BRUXELLES

Posjeta poslovnoj zoni European Industrial Park Brussels South Charleroi

Konferencija u Bruxellesu (prezentacija projekata i B2B susreti s ulagačima te komunikacija s predstavnicima EU administracije)

Let za Zagreb u 20 sati

 

Kako sudjelovati?

Cijena putovanja iznosi 1.650 EUR + PDV i uključuje:

– Prijevoz i lokalni transferi (Let na relacijama Zagreb-Frankfurt i Bruxelles-Zagreb; željeznička karta Frankfurt- Bruxelles)

– Smještaj (2 noćenja s doručkom u hotelu s 4 zvjezdice)

– Sudjelovanje na sastancima i posjeta poslovnoj zoni (U slučaju potrebe za opsežnijom prezentacijom konkretnog ulagačkog projekta (zone, tvrtke, hoteli, zemljišta itd…) ili komunikacije prema specifičnom profilu ulagača, ugovara se posebna naknada)

 

Prijavnica

 

O organizatoru

Organizator ovog poslovnog događanja je tvrtka Smart Expo d.o.o. koja ima 15-godišnje iskustvo u suradnji s međunarodnim poslovnim sajmovima te djeluje kao regionalno predstavništvo za područje RH i ostalih zemalja jugoistočne Europe. Kroz provedbu različitih poslovnih aktivnosti, tvrtka je izgradila široku mrežu partnera te ima izravan pristup potencijalnim investitorima iz cijelog svijeta, a bila je i suorganizator niza sličnih B2B investicijskih evenata u vodećim poslovnim središtima kao što su Kopenhagen, London, Düsseldorf, Budimpešta, Istanbul, St. Peterburg, Dubai, Katar i dr. na kojima su uspješno povezani mnogi investitori i ulagački projekti na području RH i jugoistočne Europe.

Kontakt

Ana Dijan
SMART EXPO d.o.o.
T: +385 (0)1 7790 040 – F: +385 (0)1 7790 041 – M: +385 (0)91 539 76 83
E: invest@smart-expo.eu
www.smart-expo.eu

 

Komentiranje nije dozvoljeno.