ADRIATIC CEMETERY DAYS U VENECIJI: Počele su prijave, rezervirajte svoje mjesto!

Adriatic Cemetery Days, konferencija u organizaciji Časopisa Komunal, ove se godine seli izvan hrvatskih granica, točnije u Veneciju. Sudionike očekuju tri dana bogatog programa s glavnim naglascima na iskustvima obnove kulturne baštine i turističke valorizacije grobalja.

Program uključuje plenarna predavanja, panel rasprave i predstavljanje najboljih praksi iz mediteranskog i srednjoeuropskog područja. Govorit će se i o multidisciplinarnom pristupu financiranju kulturnih i turističkih projekata iz EU fondova, uklapanju povijesnih grobalja u prostorno-urbanističke cjeline, izgradnji krematorija, održavanju grobalja, hortikulturi i projektima spomeničke obnove, primjeni sofisticiranih informatičkih rješenja te talijanskim iskustvima u području rezanja i oblikovanja kamena i nadgrobnih spomenika.

Osim brojnih stručnih sadržaja, u planu su i dodatne aktivnosti posjete bogatoj kulturnoj i turističkoj ponudi Venecije. Konferencija će se održati od 17.-19.11.2019., a prijaviti se možete na info@komunal.hr ili putem faksa na broj +385 1 6329 114.

Komentiranje nije dozvoljeno.