ODGAĐA SE KONFERENCIJA „KLIMA I ČISTA VODA 2020“: Novi termin je 25.06.2020. u Zagrebu

Zbog aktualne situacije s pandemijom koronavirusa i njegovog alarmantnog širenja po cijeloj Europi, a slijedom uputa Stožera civilne zaštite o okupljanjima i održavanju javnih skupova, organizatori su donijeli odluku o odgodi Europske konferencije o vodama „Klima i čista voda“ koja se trebala održati u ponedjeljak, 23. ožujka.

Časopis KOMUNAL procjenjuje kako su sigurnost i zdravlje sudionika na prvom mjestu te kako bi održavanje konferencije čak i u manjem formatu sudionika bilo prerizično, s obzirom na to da skup ima europski karakter i da će okupiti niz sudionika iz više država. Iz navedenih razloga konferencija se odgađa za 90 dana, odnosno održati će se  25.06.

Zakazani okrugli stol „Dijalog o vodi – prekogranična suradnja BiH-EU“ koji je bio predviđen kao pretkonferencijska aktivnost 23.03. u periodu od 09.00 do 10.00 sati se ne odgađa, budući da se radi o znatno manjem broju zainteresiranih sudionika. U slučaju bilo kakvih promjena, svi pozvani sudionici okruglog stola bit će o tome pravovremeno obaviješteni. Časopis Komunal stoji na raspolaganju za sva dodatna pojašnjenja: info@komunal.hr.

Komentiranje nije dozvoljeno.