TRODNEVNI TRENING ZA SIGURAN RAD U NOVALJI: od 3.-5.03. o zaštiti na radu u odvodnji i na UPOV-ima

Nakon dva prošlogodišnja ciklusa edukacije nastavlja se trening komunalnih djelatnika koji je usmjeren na sigurnost, zdravlje i upotrebu profesionalne opreme za siguran rad.

Kvalitetna obuka osoblja košta manje od izgradnje jednog revizionog okna i 10 metara kanalizacije – ističe Krešimir Veble, organizator treninga dodajući kako u Hrvatskoj godišnje smrtno strada 3 – 5 djelatnika u vodnom sektoru, a havarije su stalno upozorenje kako je posao u djelatnosti odvodnje i pročišćavanja vode izuzetno težak i opasan. – Jedino profesionalna kvaliteta zaštitne opreme i obučenost osoblja može smanjiti rizike na mjeru da se svi poslovi mogu i trebaju obaviti na siguran način – zaključuje Veble.

Po završetku treninga piše se pismeni ispit, a po položenom ispitu dobiva se Certifikat. Uz Certifikat sudionici dobivaju uokvireni podsjetnik iz zaštite na radu, TCC vodomara i cca. 70 strana literature (prezentacije, prijedlozi popisa opreme, prijedlozi formulara kontrolnih lista za ulazak u zatvoreni prostor te upute o postupanju u slučaju nesreće). Više informacija i prijave na telefon +385 98 246244.

Komentiranje nije dozvoljeno.