REDOX OSMIŠLJAVA I PROJEKTIRA IGRALIŠTA I PARKOVE: 10.000+ uspješnih projekata diljem Hrvatske

Zagrebačka tvrtka Redox ima višegodišnje iskustvo i bogati portfelj uspješnih projekata u području razvoja i postavljanja dječjih i sportskih igrališta te parkova za pse. Tim stručnjaka osmišljava, dizajnira, projektira, vizualizira, proizvodi, montira te, naposlijetku, održava igrališta i parkove za investitore i njihove korisnike.

Među zadovoljnim korisnicima nalaze se brojni vrtići i škole, centri za rehabilitaciju, sportski i rekreacijski centri, tvrtke, hoteli i kampovi te gradovi i općine, a jedan od zadnjih projekata je uređenje gradskog parka u Vodnjanu, ukupne površine od preko 4.700 m2.

„Veseli me što će se novim uređenjem parka dodatno oplemeniti i valorizirati centar naselja Vodnjan te što će svi naši građani i posjetitelji imati priliku uživati i družiti se u parku koji će se zasigurno biti važno mjesto okupljanja svih generacija“, rekao je gradonačelnik Klaudio Vitasović.

Važno je naglasiti kako se prilikom projektiranja igrališta uzimaju u obzir dimenzije i specifičnosti prostora i terena lokacije, a posebna pozornost posvećuje se sigurnosnim zonama za svako pojedino igralo, ovisno o odabranoj podlozi. Također, planiraju se i pripremni građevinski radovi za temeljenje igrala i sprava, nastojeći maksimalno udovoljiti svim zahtjevima investitora.

Foto: Redox

Foto: Redox

Komentiranje nije dozvoljeno.