DVA TJEDNA DO VENECIJE: Traju prijave za sadržajno i stručno studijsko putovanje

Karakteristike i specifičnosti komunalnog sektora i urbanog planiranja naziv je studijskog putovanja i konferencije koja će se održati od 8. do 10. 5. 2019. (srijeda – petak) u Veneciji  u hotelu NH Laguna Palace.

 Venecija je grad koji ima niz specifičnosti u prostornoj organizaciji, funkcioniranju komunalnog sustava, izgradnji infrastrukture i obrani od poplava.

Proučite najbolje talijanske poslovne prakse i saznajte koji su specifični izazovi komunalnih djelatnosti, u gradu na vodi s preko 20 mil. turista! U 3 dana organiziran je obilazak niza komunalnih objekata i upoznavanje sa zbrinjavanjem otpada, vodoopskrbom, odvodnjom, pročišćavanjem voda te zaštitom od poplava, kao i organizacijom rada tržnica i smart rješenja u javnom prijevozu.

Konferencija predviđa stručne predavače s iskustvom u pripremi i provedbi EU projekata, u funkcioniranju javne uprave i u izgradnji infrastrukture. Upoznajte se s radom javne uprave i uspješnim komunalnim projektima!

Bogat popratni program posjete znamenitim turističkim lokacijama uključuje Kazalište LA FENICE, Muzej GIORGIO CINI i baziliku na otoku SAN GIORGIO MAGGIORE.

Preuzmite letak i prijavnicu OVDJE

Za sudionike je osiguran prijevoz iz Zagreba te komforan smještaj u hotelu NH Venezia Laguna Palace (4*).

Komentiranje nije dozvoljeno.