BIORAZGRADIVE VREĆICE I AMBALAŽA IZ VUKOVARA: Bio eko sistem predstavlja zelena rješenja

Biorazgradive vrećice najpoznatiji su proizvod tvrtke Bio eko sistem iz Vukovara, a nakon europskog, odlučili su ući i na hrvatsko tržište. S obzirom na to da Hrvatsku čeka puno obveza oko dostizanja ekološkog nivoa na kojem bi trebala biti unutar EU-a, tvrtka se nada da će svojim znanjem, iskustvom i idejama barem malo doprinijeti očuvanju okoliša.

Zato, osim biorazgradivih vrećica za otpad i kompostiranje, nude i vrećice za pseći izmet, poljoprivredne folije od održivih sirovina,  posude od šećerne trske, PLA pakiranja te folije za pakiranje proizvoda. Svi su im proizvodi ekološki prihvatljivi, a osim njih, poznati su i po usluzi pranja kontejnera. Pranje kontejnera vrši se kamionom napravljenim specijalno za tu namjenu. Pranja se obavljaju hladnom ili vrelom vodom pod pritiskom od 160 bara u zatvorenoj komori što omogućuje dezinficiranje svakog kontejnera za smeće iznutra i izvana, a u potpunosti ispunjavaju i sve norme i odredbe propisane Zakonom o zaštiti okoliša.

Svi oni koje zanimaju ova domaća zelena rješenja, moći će više o tome saznati na ovogodišnjoj konferenciji Otpad. www.bioekosistem.hr

Komentiranje nije dozvoljeno.