WWF ADRIA IMA NOVO VODSTVO: Nataša Kalauz imenovana izvršnom direktoricom

Na mjesto izvršne direktorice WWF Adrije izabrana je Nataša Kalauz, magistrica međunarodnih odnosa i europskih studija te stručnjakinja u području razvoja poslovanja, investicija i razvojnih strategija.

„Iznimno me raduje što ću imati mogućnost dati svoj doprinos očuvanju prirode u našoj regiji! Iako po struci nisam biologinja, moje me iskustvo u UNDP-u dovoljno približilo temi zaštite prirode i važnosti održivog razvoja te sam uvjerena da ću pomoći WWF Adriji da se pozicionira kao vodeća organizacija za brigu i očuvanje prirode. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu vjerujem da ću dobro voditi tim od 70 stručnjaka diljem regije, na obostrano  zadovoljstvo“, istaknula je nova direktorica.

Inače, WWF je jedna od najvećih i najuglednijih svjetskih nezavisnih organizacija za zaštitu prirode. U 60 godina postojanja organizacija je privukla gotovo šest milijuna pratitelja. U našoj regiji WWF djeluje više od dva desetljeća kroz partnerstva s drugim nevladinim organizacijama.

Sama WWF Adria službeno je osnovana 2015. godine, a rad organizacije usmjeren je na unapređenje održivog upravljanja slatkovodnim ekosustavima, šumama i zaštićenim područjima te na očuvanje mora i divljih vrsta, a sve uz blisku suradnju lokalnih zajednica.

Komentiranje nije dozvoljeno.