VODNI ZAKONI U SREDIŠTU HGVIK-ove KONFERENCIJE: Više od 700 sudionika na Braču

Nakon plodonosne rasprave na zagrebačkoj konferenciji Vode 2019, Hrvatska grupacija vodovoda i kanalizacija sada želi staviti fokus na sva ostala otvorena pitanja vezana uz vodne zakone. Njihov tradicionalni godišnji stručno-poslovni skup s međunarodnim sudjelovanjem ove će godine biti održan u periodu od 23. do 27. listopada, u hotelu Elaphusa u Bolu na otoku Braču.

Skup predstavlja centralno mjesto okupljanja i razmjene znanja i iskustava pojedinaca, tvrtki i ustanova, a očekuje se više od 700 sudionika. Osim prezentacija stručnih radova bit će organizirane i tematske radionice na kojima će se prezentirati najnovija dostignuća i razmatrati aktualni problemi u samoj struci.

U središtu konferencije bit će problemi u provedbi projekata te utjecaj zakonodavnog okvira, a govorit će se i o gubicima u vodoopskrbnim sustavima, daljinskom očitavanju potrošnje vode, problematici kvalitete i pročišćavanja vode za ljudsku potrošnju te obradi i zbrinjavanju mulja na uređajima za pročišćavanje otpadnih voda.

Komentiranje nije dozvoljeno.