VELIKI ODAZIV NA TCC DANUBIUS ALUMNI DAN: Uspješna platforma za komunikaciju i suradnju u vodnom sektoru

Njemačko-hrvatska inicijativa TCC Danubius u suradnji s Hrvatskim vodama i udruženjem HDZV (Hrvatsko društvo za zaštitu voda) organizirala je u Zagrebu TCC Alumni dan.

Izgradnja kapaciteta provedbe projekata sve više dolazi u fokus međunarodnih financijskih institucija i donatora, koji shvaćaju da uspjeh investicijskog projekta ne ovisi samo o konzultantima i izvođačima, već uvelike o sposobnosti korisnika da upravljaju procesom implementacije.

Inicijativa TCC Danubius komunalnom osoblju nudi specijalistički tečaj „Voditelji otpadnih voda“ i do sada je gotovo 100 polaznika uspješno prošlo ovu specijaliziranu obuku i priskrbilo si certifikat.

Po drugi put, njemačko-hrvatska inicijativa TCC Danubius u suradnji s Hrvatskim vodama i udruženjem HDZV (Hrvatsko društvo za zaštitu voda) organizirala je u Zagrebu TCC Alumni dan. Ovogodišnjem okupljanju nazočili su polaznici tečaja, ali i sudionici ostalih oblika obuke koje nudi ova neprofitna organizacija, odnosno hrvatski treneri i mnogi direktori i tehnički direktori iz komunalnog sektora.

TCC kroz svoj rad naglašava važnost ljudskih resursa, odnosno potrebu za posvećenim i kvalificiranim stručnjacima kako bi implementirali, upravljali i razumjeli sustav otpadnih voda. Alumni dan postat će platforma komunikacije vodnog sektora na razini tehničkog osoblja aktivnog u komunalnim poduzećima, stvarajući tako ravnotežu sa sektorom politike.

Komentiranje nije dozvoljeno.