USUSRET KONFERENCIJI U PULI: Adriatic Cemetery Days okuplja vodeća groblja i pogrebnike

Specijalizirana konferencija na temu grobalja i pogrebnih usluga održat će se 20.-21. 11. 2017. u Puli (Hotel Park Plaza Histria). To je jedinstven skup koji obrađuje ovu tematiku u Hrvatskoj i regiji. Očekuju se sudionici iz područja pružatelja pogrebnih usluga, komunalnih tvrtki, jedinica lokalne i regionalne samouprave, državnih i međunarodnih institucija, nevladinih udruga, dobavljači tehnologija te drugi subjekti uključeni u pogrebne usluge i očuvanje kulturne baštine na grobljima.

Teme financiranja projekata obnove grobalja iz EU fondova, prostorno-planska, arhitektonska i tehnološka rješenja u upravljanju grobljima predstavljaju okosnicu programa. Održavanje grobalja, hortikultura i pokretanje projekta spomeničke obnove kao i uvođenje sofisticiranih informatičkih rješenja, turističkih ruta i općenitog upravljanja grobljima bit će u fokusu ovog dvodnevnog skupa koji će sudionicima također omogućiti posjetu nizu grobljanskih lokaliteta u Istri. Posjetit će se i vinska cesta te top turistički lokaliteti poput nacionalnog parka Brijuni gdje će se posjetiti ranokršćansko groblje.

Domaćin ovogodišnje konferencije je pulska tvrtka MONTE GIRO d.o.o., a glavni pokrovitelj je grad Pula. Za više informacija info@komunal.hr te event@centar-marketing.com ili na +385 1 6329 115.

www.communal-municipal.com/groblja/

Komentiranje nije dozvoljeno.