ULAGANJA U ZAGREBAČKE TRŽNICE: Tržnica Špansko dobiva 3,5 mil. KN vrijednu nadstrešnicu

Tržnica Špansko uskoro će dobiti nadstrešnicu. Riječ je o projektu vrijednom oko 3,5 mil. KN, a omogućit će bolji standard. Radove je otvorio gradonačelnik Milan Bandić istaknuvši kako će tržnica biti otvorena unatoč građevinskim radovima.

Pribavljena je kompletna projektna dokumentacija te ishođena građevinska dozvola. Nastojali smo komitentima koji rade na tržnici omogućiti obavljanje njihovih djelatnosti sa što manje smetnji. Današnjim danom poslovanje tržnice prebačeno je na parkiralište pored same tržnice – poručio je direktor tržnice Stanko Gačić.

Dodao je i kako će se nastaviti s podizanjem standarda na svim zagrebačkim tržnicama.  – Od kada je izgrađen ovaj prekrasan atrij tržnice, on nije bio natkriven, ljudi su do jučer ovdje radili i prodavali svoje proizvode na klupama. Stoga nam je bio prioritet natkriti ovaj prostor. Potrebno je svakodnevno dizati standard tržnica te ulagati u njih – zaključio je gradonačelnik. Visina stropa iznosit će 11,90 metara te će imati tri ulaza, a radovi bi trebali trajati 120 dana.

Komentiranje nije dozvoljeno.