NAJAVA: Konferencija o smanjenju gubitaka vode!

Problematika gubitaka vode dobiva sve više na značenju, posebice u svjetlu europskih propisa koji zahtijevaju naplatu po zahvaćenoj količini. Stoga struka s iščekivanjem očekuje 5. konferenciju o gubitcima vode koja će se održati 29.03. u Zagrebu (hotel Aristos) u organizaciji savjetnika za kontrolu gubitaka i tajnika IWA Specijalističke grupe za gubitke vode, Jurice Kovača.

Osnovni cilj ovog  skupa je kreirati okruženje u kojem će stručnjaci iz regije imati priliku redovno unapređivati svoja znanja u javnim vodoopskrbnim sustavima. Program je podijeljen u dvije tematske cjeline. Prvi dio posvećen je novostima u domeni kontrole gubitaka, informatičkim rješenjima, a posebna pozornost posvetit će se upravljanju podacima koje se nameće kao nezaobilazan čimbenik u budućem učinkovitom upravljanju vodoopskrbnim sustavima (Big Data, IoT, SMART Networks). U drugom dijelu bit će predstavljeni uspješni primjeri i iskustva iz prakse te prezentacije dobavljača tehnologija.

Slijedom velikih pozitivnih promjena u Hrvatskoj i nacionalnog programa smanjenja gubitaka vode, od presudnog značaja je provedba programa kontinuiranog učenja i stjecanja novih vještina a ove godine će se posebna pozornost posvetiti potrebi unapređenja organizacije i poslovanja vodoopskrbnih poduzeća, kroz komunikacijske vještine. U danima prije i poslije konferencije, u srijedu, 28.3. i petak 30.3., održat će se posebne radionice s ciljem stjecanja specifičnih znanja i vještina. Više detalja i prijave ovdje: http://users.neo.registeredsite.com/4/0/7/17103704/assets/_Konferencija_Gubitci_vode_2018_3._POZIV.pdf

Komentiranje nije dozvoljeno.