Nagrada EY Poduzetnik godine 2015 direktoru tvrtke Tehnix

Najprestižnija svjetska nagrada za poduzetnike koja se dodjeljuje u više od 60 država diljem svijeta po drugi puta održala se i u Hrvatskoj, 17.03.2016. u umjetničkoj kući Lauba u Zagrebu

EY Poduzetnik godine globalni je program koji promovira postignuća najboljih svjetskih poduzetnika, a provodi se na regionalnoj, državnoj i globalnoj razini u više od 145 gradova i 60 država.

Nagrada EY Poduzetnik godine sastavni je dio korporativne strategije tvrtke EY. Podrška poduzetništvu jedan je od četiri stupa koncepta društvene odgovornosti. Promovira poduzetnike jer oni stvaraju nova radna mjesta i razvijaju svoje zajednice. Zbog toga tvrtka EY već 29 godina slavi pojedince koji stvaraju i grade uspješne i dinamične tvrtke.

Kandidati koji se natječu u programu dolaze iz različitih industrijskih sektora i njihove su tvrtke u različitim stadijima životnog ciklusa. Oni su uspješni poslovni lideri koje ne pokreće samo njihov poduzetnički duh nego i izuzetna motiviranost koja ih čini posebnim. Imaju različite životne priče, ali sve ih povezuje njihova neprekidna predanost uspjehu.

Ono što izbor EY Poduzetnika godine razlikuje od drugih izbora je neovisni i stručni žiri koji izabire hrvatskog pobjednika. Po završetku izbora nacionalnih pobjednika, natječaj prelazi na svjetsku razinu i seli u Monte Carlo gdje će se od 7. do 12. lipnja 2016. godine održati izbor EY Svjetskog poduzetnika godine.

Komentiranje nije dozvoljeno.