HGViK U PULI: Preko 700 sudionika na godišnjem skupu vodovoda i kanalizacija 

U organizaciji Hrvatske grupacije vodovoda i kanalizacija od 10. do 14. 10. 2018. održat će se jedno od najvećih i najposjećenijih godišnjih događanja u vodnom gospodarstvu. Pod već tradicionalnim nazivom Aktualna problematika u vodoopskrbi i odvodnji u hotelu Park plaza Histria u Puli okupit će se stručnjaci iz područja vodoopskrbe, odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda s područja srednje i južne Europe.

Ovogodišnje 22. izdanje očekuje preko 650 sudionika kroz četiri dana što je dokaz kako grupacija obrađuje pitanja od interesa za cijelu struku ne samo iz Republike Hrvatske, ali i mnogo šire obzirom da ga iz godine u godinu posjećuje sve više stranih stručnjaka.

„Na ovakvim događanjima imamo mogućnost za intenzivnu razmjenu mišljenja, iskustava, aktualnih događanja, ali i za usuglašavanje zajedničkih stavova naših članica“, navodi Ivan Jukić, predsjednik Grupacije i direktor osječkog Vodovoda.

Program započinje u srijedu (10.10.) navečer, a centralno događanje bit će tematski okrugli stol koji je na rasporedu u četvrtak. Ministarstvo, Hrvatske vode i HGViK kao interesno udruženje važni su partneri i sugovornici u rješavanju svih aktualnih pitanja u vodnom sektoru stoga je odaziv i aktivno sudjelovanje dvaju najvažnijih tijela od iznimnog značaja.

Prijave i rezervacija smještaja kod tehničkog organizatora, turističke agencije Revelin (www.revelin.hr).

Komentiranje nije dozvoljeno.