Dobar odaziv na sektorsku konferenciju o komunalnoj infrastrukturi u Dubrovniku!

Aktualne teme upravljanja sektorima vodno-komunalnog gospodarstva i gospodarenja otpadom te kandidiranja EU infrastrukturnih projektima izazvale su veliki interes stručnjaka na svim razinama, od kreatora politika, upravljačkih struktura komunalnih društava i JLS do okolišnih eksperata, konzultanata, odvjetničkih društava i proizvođača opreme i tehnologije.

Brojni sudionici iz cijele regije i EU kroz dva će dana imati priliku čuti interaktivna predavanja, panel rasprave, te sudjelovati u mnogobrojnim stručnim raspravama što čini program konferencije dinamičnim i atraktivnim. Konferencija je sudeći po prijavama zanimljiva i mnogobrojnim stranim stručnjacima: švedska tvrtka Presona predstavlja inovativna rješenja za postupanje s različitim vrstama otpada, među kojima su uređaji za baliranje, sjekači, kompaktori, linije za sortiranje itd. O slovenskim iskustvima oko gospodarenja otpadom na visokoj razini, u skladu s kružnim gospodarstvom, govorit će članovi uprave poduzeća Snaga iz Maribora. Europska mreža javno-privatnog partnerstva C.R.E.A.M. Europe sa sjedištem u Bruxellesu obuhvaća članove iz raznih infrastrukturnih sektora, poput energetike, transporta i upravljanja nekretninama a članovima pruža niz usluga u svrhu ostvarivanja boljih poslovnih rezultata, što će također prezentirati na konferenciji u Dubrovniku.

Jedan od naglasaka skupa su inovacije. Konstantna istraživanja u postupanju s otpadnim vodama rezultirala su razvojem novih tehnologija pročišćavanja slovenske tvrtke Tehnobiro. Domaći subjekti na konferenciji predstavljaju dobre prakse: Komunalac Vrbovec predstavlja sanaciju i uređenje okoliša odlagališta Beljavine. Konferencija se održava u suorganizaciji s dubrovačkom razvojnom agencijom DURA i Gradom Dubrovnikom, prvim gradom u RH sa usvojenom strategijom pametnog grada i nizom provedenih inovativnih projekata, koje će predstaviti na konferenciji. Prijave su otvorene, a za više informacija obratite se na: event@centar-marketing.com. Video o konferenciji 2016. pogledajte ovdje.

Komentiranje nije dozvoljeno.