Brojne komunalne tvrtke, općine, gradovi i županije žele učiti od Danaca!

U tijeku su prijave za stručni posjet jednoj od najrazvijenijih zemalja svijeta, primjeru učinkovite uprave i komunalnog sustava. Veliko zanimanje već su pokazali poslovni subjekti i institucije u čijoj su nadležnosti javna uprava, komunalne usluge, javni prijevoz te proizvodnja komunalne opreme i održivih ekoloških rješenja.

U delegaciju su uključeni gradovi, općine i županije zainteresirani za partnerstvo s danskim jedinicama lokalne i regionalne samouprave, te vodeća komunalna društva.

Tijekom intenzivne trodnevne posjete sudionici će se upoznati s oglednim primjerima cirkularne ekonomije, uspješnog vodno-komunalnog i sustava gospodarenja otpadom, projektima energetske učinkovitosti, smart city rješenja te učinkovitog funkcioniranja javne uprave.

Stručni posjet organizira časopis KOMUNAL u suradnji s Veleposlanstvom Kraljevine Danske u RH. Budući da je još raspoloživo nekoliko slobodnih mjesta, organizatori pozivaju sve zainteresirane u čijoj je nadležnosti zaštita okoliša, gospodarenje resursima, vodno-komunalni i menadžment sustava zbrinjavanja otpadom da se pravovremeno prijave, kako bi osigurali mjesto u delegaciji 30 sektorskih stručnjaka koji će od 29. do 31. kolovoza boraviti u Danskoj. Više informacija i prijave na: info@komunal.hr ili event@centar-marketing.com.

DRAFT ITINERAR        PRIJAVNICA

Komentiranje nije dozvoljeno.