ATRAKTIVNE TEME NA KONFERENCIJI U VENECIJI 8.-10.05.: Organiziran prijevoz iz Zagreba

Časopis KOMUNAL početkom svibnja organizira veliki stručni event koji će pružiti široke mogućnosti upoznavanja s karakteristikama i mnogobrojnim specifičnostima komunalnog sektora i urbanog planiranja u Italiji, odnosno u regiji Veneto te u samoj Veneciji, poznatoj globalnoj turističkoj destinaciji. Smart Cities, moderni urbanizam i financiranje razvoja JLS iz EU fondova prethode komunalnim temama sakupljanja, prijevoza, zbrinjavanja i recikliranje komunalnog otpada.

U gradu na vodi je posebno zanimljivo područje brzog, multifunkcionalnog, učinkovitog i vrlo dostupnog javnog prijevoza. Najpoznatiji svjetski grad – muzej pamti se po stoljetnim kanalima i mostovima, gondolama, bogatoj povijesti čije tragove i danas možemo otkriti, iako se Venecija danas etablira kroz rješavanje izazova u vodoopskrbi i odvodnji te kod sprječavanja poplava. Trodnevni skup osigurava niz informacija o rješavanju specifičnih izazova u komunalnim djelatnostima, ulozi javne uprave te o pitanjima zaštite okoliša i usklađenja s direktivama EU.

Za sudionike je, u slučaju potrebe, osiguran prijevoz iz Zagreba te komforan smještaj u hotelu NH Venezia Laguna Palace (4*). Izvan-konferencijske aktivnosti uključuju atraktivne studijske posjete Padovi i Trevisute bogate društvene i kulturne sadržaje. Cijena paketa iznosi 960 EUR, a sama kotizacija na konferenciji 380 EUR. Osobe u pratnji također mogu sudjelovati u svim konferencijskim sadržajima. Prijave na info@komunal.hr. Prijavnicu i flyer preuzmite ovdje.

Komentiranje nije dozvoljeno.