Udruga gradova je suorganizator Adriatic Municipal Days!

U Dubrovniku će se predstaviti  mnogobrojni infrastrukturni vodnokomunalni projekti. Udruga gradova u RH koordinira različite sektorske aktivnosti, uključujući i organizaciju edukacije o upravljanju u području vodnokomunalnog sektora.

Obuke provodi sedam posebno obučenih predavača (trenera) s različitim profesionalnim znanjima i iskustvima, što jamči raznolike i kvalitetne ishode te visoke učinke ovih učenja. Ova stručna edukacija koristi visoke metodološke standarde učenja odraslih osoba koje je razvio njemački GIZ i uključuje fleksibilnost tijekom obrade različitih stručnih modula, vodeći računa o predznanjima i potrebama sudionika.

Udruga gradova je vodeća nacionalna asocijacija lokalnih samouprava u Hrvatskoj s preko 120 članova, a s časopisom Komunal je dosad ostvarila uspješnu suradnju, posebice tijekom sudjelovanja na stručnim konferencijama u Bruxellesu, gdje je udrugu u Europskom parlamentu predstavljao predsjednik Željko Turk. Udruga je također suorganizator nadolazećeg stručnog skupa u Dubrovniku od 10.-11.05., a predviđeno je aktivno sudjelovanje njezinih članova kroz prezentacije i rasprave.

Komentiranje nije dozvoljeno.