RASPISAN NATJEČAJ ZA TRI ČLANA UPRAVE ZAGREBAČKOG HOLDINGA: Biraju se na mandat od četiri godine

Novoizabrani gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević i njegovi zamjenici donijeli su, kao Skupština Zagrebačkog holdinga d.o.o., odluku o raspisivanju natječaja za izbor tri člana Uprave Zagrebačkog holdinga na mandat od četiri godine.

„Zagrebački holding je najvažnije gradsko poduzeće koje pruža brojne komunalne usluge u gradu Zagrebu i kroz sljedeće četiri godine očekuje ga veliki zadatak povećanja učinkovitosti i smanjivanja troškova“, kazao je Tomašević i dodao kako je Holding jedna od ključnih poluga za podizanje kvalitete života svih Zagrepčanki i Zagrepčana. „Od kandidatkinja i kandidata koji se planiraju javiti na natječaj, očekujemo da su iznimno motivirani i spremni dati svoj doprinos i ponuditi inovativna rješenja u skladu s našom vizijom Zagreba kao zelenijeg, transparentnijeg i učinkovitijeg grada. Kako smo ranije i najavljivali, doista želimo vidjeti najbolje ljude na ovim mjestima, zbog čega pozivam sve kvalificirane i motivirane da se jave na natječaj“, nadodao je.

Osim uvjeta propisanih Zakonom o trgovačkim društvima, kandidatkinja ili kandidat treba zadovoljavati i sljedeće uvjete: imati završen diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij ili s njim izjednačen studij odgovarajuće struke; najmanje deset godina radnog iskustva na poslovima koji zahtijevaju odgovarajući stupanj stručne spreme te najmanje pet godina radnog iskustva na rukovodećim pozicijama u upravljanju trgovačkim društvima i/ili drugim pravnim osobama u nekom od sljedećih područja: financije, restrukturiranje, komunalne usluge ili IT sektor.

Uz te uvjete, od kandidatkinja i kandidata se očekuje da u svojoj prijavi obvezno prilože i prijedlog programa razvoja ZGH d.o.o, koji definira strateški okvir te glavne aktivnosti koje je potrebno poduzeti radi povećanja učinkovitosti i kvalitete usluga koje pruža ZGH d.o.o.

Natječaj je objavljen na internet stranicama Grada Zagreba www.zagreb.hr  i Zagrebačkog holdinga

Komentiranje nije dozvoljeno.