NAJAVA AKTIVNOSTI ŠIROM EUROPE: Prijave za tjedan održive energije (EUSEW)

Europski tjedan održive energije (EUSEW) 2019 obilježava se diljem Europe s ciljem poticanja i bolje vidljivosti aktivnosti, projekata i događanja koja promiču održivi razvoj i globalne ciljeve održivog razvoja. Tema ovogodišnjeg EUSEW-a, koji će se održati od 17. do 21. lipnja 2019. godine, je  “Oblikovanje energetske budućnosti Europe”.

Predstavnici regionalne i lokalne samouprave mogu se uključiti u manifestaciju Networking Village, koja će biti upriličena u zgradi Europske komisije u Bruxellesu, od 18. do 20. lipnja, u cilju razmjene informacija i stvaranje kontakta za promicanje inovativnih rješenja održive energije.

Javne i privatne organizacije imaju priliku prijaviti se na ovu jedinstvenu manifestaciju umrežavanja, u tri kategorije: energetski sajam, energetski razgovori, energetski laboratorij. Suradnici i predavači bit će odabrani od strane Europske komisije, s naglaskom na interaktivnim aktivnostima koje potiču sudjelovanje publike, a prijaviti se možete do 25. ožujka 2019. godine. Detaljnije informacije dostupne su ovdje.

Komentiranje nije dozvoljeno.