Komunalna konferencija Adriatic Municipal Days u Dubrovniku. Najava dolaska vodstva Mosta i kandidata za gradonačelnika

Sredinom sljedećeg mjeseca, od 10. do 11. 05. održava se druga po redu konferencija o komunalnoj infrastrukturi. Sektor komunalnog gospodarstva u jugoistočnoj Europi u narednim godinama očekuju velike investicije u sustave vodoopskrbe i odvodnje te gospodarenja otpadom.

Usklađivanje s EU direktivama i ciljevima cirkularne ekonomije je prioritet, a u tijeku je usvajanje novih propisa i uredbi koje će utjecati na komunalni sektor u nadolazećem razdoblju, poput Plana gospodarenja otpadom.  O ovim i brojnim drugim temama raspravljat će komunalne tvrtke, JLS, nadležne institucije, odvjetnička društva, gospodarske komore, udruge, okolišni stručnjaci i drugi kroz dva dana sadržajnog programa. Sudjelovanje je najavio i kandidat za dubrovačkog gradonačelnika i saborski zastupnik Maro Kristić, kao i drugi kandidati za vodeće pozicije u dalmatinskim županijama iz MOST-a.

Osigurajte svoje mjesto već danas i sudjelovanjem na ovom etabliranom skupu dođite do važnih informacija o budućnosti komunalnog sektora! Prijavite se ovdje, a za više informacija slobodno nas kontaktirajte. Na video link-u pogledajte kako je bilo prošle godine!

Komentiranje nije dozvoljeno.