HGVIK NAJAVIO GODIŠNJI SKUP U LISTOPADU: Sektor voda se okuplja u Vodicama od 7. do 11.10.

Hrvatska grupacija vodovoda i kanalizacija (HGVIK) nastavlja vrlo uspješnu tradiciju okupljanja komunalnog sektora i svih zainteresiranih dionika, stoga i ove godine organizira stručno poslovni skup „Aktualna problematika u vodoopskrbi i odvodnji“ koji će se održati od 7. do 11. listopada u Vodicama.

Organizatori se nadaju kako je vrhunac pandemije iza nas te da nam predstoji vrijeme normalizacije i u poslovnom polju. – Današnja situacija, kada se postepeno život i rad vraća u normalu i kada svi skupa vjerujemo da je vrhunac pandemije iza nas, koja budi optimizam i želju da nastavimo s redovnim aktivnostima, kako kod kuće tako i na radnim mjestima, potaknula nas je da nastavimo s organizacijom samog skupa – poručili su iz HGVIK-a, odnosno iz agencije Revelin koja je tehnički organizator skupa.

Pozvali su sve zainteresirane predavače, autore stručnih radova da se u što većoj mjeri uključe i dostave sažetke kako bi organizacijski odbor mogao konkretnije pripremati program samog skupa. Isto tako, organizatori poručuju kako pomno prate stanje s pandemijom Covida-19 te da će sve zainteresirane pravodobno obavještavati o svim eventualnim izmjenama.

Komentiranje nije dozvoljeno.