7. KONFERENCIJA O VODNIM GUBITCIMA: Razmjena znanja i iskustva u domeni kontrole vodnih gubitaka

Tema gubitaka vode još uvijek je jedna od najvažnijih sektorskih tema. Upravo zato, 01.04. u hotelu Aristos Buzin-Zagreb će se održati 7. po redu godišnja tematska konferencija „Gubitci vode 2020“, s pratećim radionicima 31.03. i 02.04.2020.

Osnovni cilj skupa je kreirati okruženje u kojem stručnjaci (iz javnih i privatnih tvrtki) iz Hrvatske i regije imaju priliku redovito unaprjeđivati svoja znanja i razmjenjivati iskustva u domeni kontrole gubitaka vode u javnim vodoopskrbnim sustavima – rekao je Jurica Kovač, organizator skupa i stručnjak za problematiku gubitaka vode.

Partneri u realizaciji radionica su tvrtke Hidroprojekt-ing iz Zagreba, Smart Cloud iz Pule i Građevinski fakultet u Zagrebu a podršku konferenciji daje i Hrvatsko društvo za zaštitu voda. Više informacija o konferenciji dostupno je na email: jurica.kovac13@gmail.com ili jurica.kovac@mail.com i na mobitel +385(0)99 4555 443.

Inače, Jurica Kovač će biti jedan od predavača i na konferenciji „Klima i čista voda“, a na kojoj će govoriti o kadrovskoj problematici u sektoru, odnosno o izazovima s kojima su suočeni isporučitelji vodne usluge s obzirom na to da u cijeloj regiji nedostaje kvalitetnih kadrova, a istovremeno se planiraju brojne investicije s ciljem unaprjeđenja vodno-komunalne infrastrukture.

Komentiranje nije dozvoljeno.