30 GODINA TVRTKE RASCO: Njihovi strojevi se koriste u više od 40 zemalja

Tvrtka RASCO proslavila je 30 godina postojanja. Osnovana je 1. lipnja 1990. kao zanatska radionica „ZZR RAS“, a imala je samo dvoje zaposlenika. Danas, 30 godina poslije, kompanija zapošljava više od 400 radnika na dvije proizvodne lokacije te izvozi u 40 zemalja svijeta.

Današnja pozicija na međunarodnom tržištu je došla upornim i marljivim radom te zbog naših najvažnijih osobina koje su obilježile proteklih trideset godina rada, a mogu se svesti u svega nekoliko riječi: nama je stalo. Stalo do mišljenja naših kupaca, do kvalitete naših proizvoda, stalo nam je do naših radnika i uvjeta u kojima rade, mi popravljamo i svakodnevno unaprjeđujemo naše procese i proizvode, ulažemo u modernu tehnologiju i znanje svih nas, mi smo poželjan poslodavac, mi školujemo buduće kadrove tvrtke RASCO, mi smo društveno odgovorni i pomažemo sport, kulturu i obrazovanje u našoj sredini, a i šire – poručili su iz ove poznate domaće tvrtke.

Trideseti rođendan tvrtke je simbolično obilježen obraćanjem osnivača svim zaposlenicima, a prava proslava se planira na jesen, kad će biti gotovi novi proizvodni i uredski prostori, a s njima i veliki investicijski ciklus vrijedan 80 mil. KN.

Komentiranje nije dozvoljeno.