2. TEHNIČKA KONFERENCIJA O VODAMA: Cijevi, pumpe i oprema (Zadar, 27.-28.09.)

2. Tehnička konferencija o vodama i ove će se godine održati u Zadru, točnije  27. i 28. rujna u hotelu Kolovare. Glavna tema bit će CIJEVI, PUMPE I OPREMA, a riječ je o specijaliziranoj konferenciji namijenjenoj isključivo vodno-komunalnim tvrtkama, dobavljačima tehnologija, projektantima i akademskoj zajednici jer će glavne teme biti tehničke prirode.

Kvalitetna mreža vodoopskrbe i odvodnje ključni je faktor za uspješno poslovanje svake vodno-komunalne tvrtke. Aktaulna faza intenzivnih ulaganja u vodno-komunalnu infrastrukturu i izdašna sredstva koja pristižu iz EU prilika su za obnovu postojećih i izgradnju novih kilometara vodne mreže. Upravo zato, u fokusu ovogodišnje Tehničke konferencije o vodama bit će teme vezane uz osnovnu vodno-komunalnu infrastrukturu i njeno unaprjeđenje.

VODE ZADAR 2022_program

Tematski naglasci:

Sustavi daljinskog mjerenja

Primjena GIS tehnologija

Hidrauličko modeliranje vodoopskrbnih sustava

Zaštita od korozije

Zahtjevi kakvoće i kontrola ugradbenog materijala

Uređaji i tlačna oprema

Oborinska odvodnja

Digitalizacija poslovnih procesa

Odabir pumpi i izgradnja crpnih stanica

Smanjenje gubitaka u mreži

Očekuje se i dolazak brojnih dobavljača opreme koji će predstaviti svoja rješenja pa će tako skup u Zadru biti prilika za upoznavanje s najnovijim tehnologijama i opremom, čija primjena omogućava veću produktivnost, uštede, bolju organizaciju rada te, u konačnici – zadovoljnije korisnike usluga.

Pridružite nam se! Ispunjenu PRIJAVNICU pošaljite na e-mail: info@komunal.hr.

Komentiranje nije dozvoljeno.