VODE 2022: Kako će inflacija i rast cijena utjecati na investicije u vodno-komunalnom sektoru?

Tradicionalna godišnja konferencija o aktualnostima u vodno-komunalnom sektoru VODE 2022 održat će se 05. srpnja u zagrebačkom hotelu Westin u organizaciji časopisa Komunal.

Sedmu godinu zaredom stručna konferencija okupit će komunalna društva, dobavljače tehnologija, jedinice lokalne samouprave i donositelje odluka iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Srbije s ciljem rasprave o aktualnom stanju i izazovima u upravljanju vodno-komunalnom infrastrukturom, kao i pronalaska rješenja.

Kroz dinamičan i interaktivan program napravit će se pregled događanja, istaknuti ključni problemi te potencijalna rješenja, a predstavit će se i najnovije sektorske tehnologije i inovacije, s posebnim naglaskom na digitalna rješenja.

TEME:

Utjecaj aktualnih tržišnih izazova na poslovanje i investicije

Cijene vodnih usluga

Smanjenje vodnih gubitaka

Nedostatak stručnih kadrova

Prilike za povlačenje sredstava iz NPOO-a

Tehnologije, digitalna rješenja i inovacije

Okrupnjavanje i aktualne zakonodavne izmjene

DRFAT PROGRAM:

Konferencija-Vode-2022 program

 

KAKO SE PRIJAVITI?

Ispunjenu prijavnicu pošaljite na e-mail: info@komunal.hr, nakon čega ćete zaprimiti daljnje upute. Uzimajući u obzir prethodna izdanja, očekuje se više od 150 sudionika iz Hrvatske, ali i inozemstva. Ukoliko iz jedne tvrtke ili JLS dolazi više osoba, odobrava se popust na sudjelovanje. Za sva dodatna pitanja – slobodno nas kontaktirajte na e-mail info@komunal.hr ili telefon +385 1 6329 111.

Komentiranje nije dozvoljeno.